Samenwerking Ecogoggle & Aerial Intelligence

Samenwerking Ecogoggle en Aerial Intelligence

Samen sterker: Ecogoggle en Aerial Intelligence bundelen krachten voor duurzame natuurmonitoring

We delen interessant nieuws: Ecogoggle en Aerial Intelligence bundelen krachten voor duurzame natuurmonitoring. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze gezamenlijke missie om duurzame oplossingen te bieden voor het behoud en beheer van natuurlijke ecosystemen.

Ecogoggle: Expertise in geavanceerd vegetatiebeheer en natuurlijke inzichten

Ecogoggle is de expert in geautomatiseerde detectie van plantensoorten en vegetatie met Artificial Intelligence (AI). De kracht van van Ecogoggle betreft het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor de bevordering van biodiversiteit en ecologisch beheer. Hun focus is het begrijpen van complexe interacties in natuurlijke ecosystemen en het verstrekken van inzichtelijke informatie voor besluitvorming.

Aerial Intelligence: Vernieuwende drone-technologie voor natuurmonitoring

Bij Aerial Intelligence, bekend om onze geavanceerde drone-oplossingen, hebben we veel ervaring in het verzamelen van gedetailleerde gegevens voor natuurmonitoring. Met state-of-the-art drones specialiseren wij ons in het in kaart brengen van natuurgebieden en leveren daarmee waardevolle data als input voor ecologisch onderzoek. Onze expertise vult perfect aan wat Ecogoggle nastreeft, waardoor we blij zijn om met Ecogoggle samen te werken! Zo bieden we een totaaloplossing – van data-inwinning, -verwerking en –analyse – aan onze opdrachtgever.

De kracht van samenwerking: Wat mag je verwachten?

Door samen te werken met Ecogoggle, willen we de effectiviteit van onze samenwerking vergroten om gezamenlijk een totaaloplossing aan te beiden. Samen ontwikkelen we geavanceerde oplossingen voor natuurmonitoring, waarbij gebruik wordt gemaakt van automatische beeldherkenning. Hierdoor is het mogelijk om geautomatiseerd vegetatiesoorten te herkennen zoals Berenklauw, Japanse Duizendknoop, Riet, Lisdodde en veel meer! Hierdoor krijg je als organisatie snel inzicht in de geografische verdeling van vegetatiestructuren. Zo kunnen we nog nauwkeuriger en effectiever opereren in het behoud van biodiversiteit, ecologisch herstel en het vergroten van het bewustzijn rondom milieukwesties.

Vier de nieuwe samenwerking met ons mee

Ter ere van onze samenwerking met Ecogoggle vieren wij dit door 20% korting te geven op de eerste klus in 2024 die wij in samenwerking met Ecogoggle uitvoeren! Neem snel contact met Ecogoggle op om de eerste te zijn die we gezamenlijk kunnen ondersteunen bij een ecologisch vraagstuk. We kijken uit naar uw casus en de mogelijkheid om samen aan een duurzame toekomst te werken.

Contact

De communicatie over bovenstaand aanbod loopt via Ecogoggle, voor verdere informatie kun je contact met hun opnemen. Stuur Ecogoggle een e-mail via info@ecogoggle.nl of bel Ecogoggle op +316 55 33 78 69.