Over ons

Aerial Intelligence is uw specialist voor drones in Nederland en Europa. Ons bedrijf is gevestigd in Amersfoort, hierdoor hebben we een centrale uitvalsbasis in Nederland.

Wij voeren inspecties uit en adviseren en assisteren waar nodig. Wij bieden een breed scala aan inspecties van industriële assets, PV-installaties, hoogspanningsmasten, bruggen, windmolens en weg- en waterbouwkundige projecten. 

We voeren hoogwaardige en efficiënte inspecties uit in diverse industrieën zoals constructie, energie, landbouw, industrie, flora & fauna en meer. Zelfs de meest moeilijke bereikbare locaties brengen wij met onze state-of-the-art apparatuur gedetailleerd en nauwkeurig in beeld. Met behulp van onze geavanceerde drones en brede selectie aan sensoren maken wij het verschil bij kort- en langlopende uitdagende vraagstukken. 

Onze expertise op het gebied van data-aquisitie loopt uiteen van visuele, thermische en multispectrale data. Tevens werken we veel met maatwerk sensoren zoals magnetometers en methaandetectoren. Kortom, voor elke sensor onder een drone kunt u bij ons terecht. Wij stemmen gezamenlijk de beste opties af op uw wensen en eisen. 

Na het inwinnen van de gewenste data zetten wij dit om met behulp van specialistische softwarepakketten en leveren we het op in voor u bruikbare (informatie-) producten. Dit alles in een korte doorlooptijd, zodat u snel kunt schakelen!

Team van Aerial Intelligence met drone

Meet the team

Portrait van Nick

Nick Cornelissen
Operational Manager

Portrait van Tim

Tim Burgmeijer
Technical Manager

Certificeringen & opleidingen

Aerial Intelligence beschikt over een grote hoeveelheid aan certificaten en ontheffingen. Daarnaast is het personeel zo goed mogelijk opgeleid om veilig te werken en het werk zo kwalitatief mogelijk uit te voeren. 

EASA_Logo

Partners

Aerial Intelligence werkt samen met diverse partners omdat wij hoogwaardige totaaloplossingen willen aanbieden voor onze opdrachtgevers.
Door samen te werken met partners krijgen we toegang tot gespecialiseerde expertise, technologieën en middelen die ons in staat stellen om hoogwaardige drone diensten te leveren. Daarnaast kunnen we efficiënter werken en onze klanten betere oplossingen bieden.
Neem een kijkje in onderstaand overzicht om meer te weten te komen over onze samenwerkingen en hoe deze ons helpen onze doelen te bereiken.

Lowland Ecology Network

Bij het Lowland Ecology Network zijn freelancers aangesloten die zich richten op ecologisch onderzoek, advies en communicatie. De nadruk ligt op natuurbescherming van wetlands in binnen- en buitenland. Elke deelnemer heeft een specifieke expertise en kan snel allianties sluiten en daarmee complexe vraagstukken oplossen. De zeer ervaren ecologen werken samen met experts in fotografie, design en innovatieve technieken zoals drone-opnames van moeilijk toegankelijke vogelkolonies.

https://lowland-ecology.network/

Lowland Ecology Network

Ecogoggle

Ecogoggle is de expert in geautomatiseerde detectie van plantensoorten en vegetatie met Artificial Intelligence (AI). De kracht van van Ecogoggle betreft het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor de bevordering van biodiversiteit en ecologisch beheer. Hun focus is het begrijpen van complexe interacties in natuurlijke ecosystemen en het verstrekken van inzichtelijke informatie voor besluitvorming.

https://ecogoggle.nl/

B2B Secure

B2B Secure staat voor “better to be secure”. Oftewel, veilig werken in een wereld waarin we steeds meer online werken, (persoons)gegevens delen en documenten online opslaan.Beveiliging is geen keuze maar een randvoorwaarde. B2B Secure helpt bedrijven om veilig te werken. En dat veilig werken kunnen wij u leveren op alle niveaus.

https://www.b2bsecure.nl//