Infrastructuur

Aerial Intelligence biedt geavanceerde oplossingen voor het inspecteren van infrastructuur. Hiervoor gebruiken wij de modernste technologie en software. Door middel van onze drones, kunnen we moeilijk bereikbare plekken inspecteren zonder dat het werkterrein hoeft te worden gesloten. Dit betekent dat het werkterrein nog steeds operationeel kan zijn tijdens de inspectie, waardoor er geen ongemak voor de omgeving is.

De inspectiegegevens worden beveiligd opgeslagen in de cloud, zodat ze toegankelijk zijn voor alle betrokkenen. Hierdoor kunnen zij de gegevens bekijken wanneer ze willen en hoeven ze niet afhankelijk te zijn van fysieke documenten.

Drones zijn een goed alternatief voor traditionele methoden voor infrastructuurinspectie. Drones zijn vaak sneller en geven meer gedetailleerde beelden dan traditionele methoden. Bij het inzetten van drones worden de bevindingen opgeslagen, waardoor er zo weinig mogelijk informatie verloren gaat.

3D Modeling
Inspectie van Bruggen

Onze drones maken het eenvoudig en veilig om problematische gebieden op bruggen te monitoren. Met onze hoge kwaliteit camera’s kunnen we snel problemen detecteren en de ernst van de schade beoordelen. Door het gebruik van drones kunnen we de inspecties sneller uitvoeren, met minder risico en kosten dan de traditionele methoden. Dit zorgt voor een efficiëntere workflow en een betere bescherming van de bruggen.

Inspectie van gebouwen

Met behulp van geavanceerde optische en thermische camerasensoren kunnen we efficiënt inspecties uitvoeren van daken en gevels van gebouwen. Hierdoor kunnen we snel defecten zoals lekken, beschadigde tegels, metselwerk, corrosie, betonrot, scheuren en structurele problemen met ramen opsporen. Deze drones zijn in staat om in moeilijk bereikbare gebieden te komen, waardoor inspecties veiliger en efficiënter worden uitgevoerd.

Inspectie dijken
Waterbeheer

Onze inspecties aan kritiekte dijklichamen maken gebruik van geavanceerde technologie zoals RGB, thermische- en multispectrale data om de groei van scheuren te monitoren. Dit geeft ons de mogelijkheid om de aanwezigheid van scheuren duidelijk te zien en de groei ervan te volgen. Dit is zichtbaar in verschillende outputs zoals ortophoto’s, DTM/DSM, NDVI-kaarten, Chlorophyll-kaarten en NIR-kaarten.

Drones in de bouw

Drones op de bouwplaats zijn een efficiënt, kosteneffectief hulpmiddel waarmee aannemers en grondontwikkelaars alle stadia van de bouwvoortgang, van planning tot voltooiing, effectief kunnen beheren, terwijl de tijdlijnen op schema blijven, binnen het budget blijven en nauwkeurige informatie aan belanghebbenden verstrekken. de weg. Of het project nu een industriële raffinaderij, commercieel vastgoedcomplex of residentiële woningbouw is, onze luchtfotografie- en videodiensten zullen elke hoek van uw project vastleggen en een verscheidenheid aan technologieën integreren die kunnen worden gebruikt voor het volgende

Mapping

Met behulp van technieken zoals LiDAR, RGB, infrarood en andere methoden kunnen we tot 200 hectare per dag in kaart brengen. We kunnen deze gegevens gebruiken om nauwkeurige topografische kaarten en site-overzichten te maken. Hierdoor krijgt u meer inzicht in het terrein, kunt u uw ontwikkel- en bouwlocaties beter plannen en kunt u uw opdrachtgevers voorzien van actuele en precieze informatie.

Projectbeheer

Drones verbeteren de controle, voortgangsmonitoring en documentatie van bouwprojecten door middel van geavanceerde visualisatietools, luchtfoto’s en de mogelijkheid om assets van dichtbij te inspecteren. Dit biedt een uitgebreid beeld van het project en helpt bij het opsporen van problemen, waardoor tijd en geld bespaard wordt en er een visuele documentatie is van de voortgang wat op een veilige manier is ingewonnen.

On-site inspectie

Het sturen van een team voor inspecties op uw bouwplaats kan niet alleen tijdrovend zijn, maar ook gevaarlijk zijn. Drones kunnen worden ingezet om beelden en data te verzamelen van gebieden die moeilijk of gevaarlijk te bereiken zijn voor een bemand team. Hierdoor krijgt u een compleet beeld van de bouwplaats en de voortgang, en tegelijkertijd creëert u een veiligere omgeving voor uw team.

De Voordelen

Zes redenen waarom een drone inspectie een meerwaarde is binnen infrastructuur & de bouw

Onze inspecties zijn een veilige vervanger van de reguliere inspecties.

We kunnen in detail afwijkingen in beeld brengen en kwalificeren.

De portemonee wil ook wat! Deze inspectie bespaard veel manuren dus is erg voordelig.

Alle defecten zijn geogerefereerd en zijn dus altijd terug te vinden.

De techniek is makkelijk schaalbaar naar aanleiding van uw wensen.

Door de tijd heen kunnen we exact dezelfde monitoring simpel herhalen.

Hoe gaan we te werk?

Vlucht

voorbereiden

Data

verzamelen

Data

verwerken

Analyseren &

rapporteren