DCRO

DCRO

Aerial Intelligence: Aangesloten bij de DCRO!

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Aerial Intelligence zich heeft aangesloten bij de DCRO (Dutch Certified RPAS Operators). Maar waarom hebben we gekozen voor deze specifieke brancheorganisatie?

Waarom DCRO?

Met de komst van de Europese wetgeving werd duidelijk dat de branche vertegenwoordiging nodig had – een krachtige stem die namens ons als professionele Drone Service Providers spreekt, handelt en faciliteert. Een stem die begrijpt dat de (h)erkenning van professionaliteit in onze sector in ons voordeel werkt.

Bij DCRO draait alles om erkenning van professionaliteit. Onze doelstellingen als lid van de DCRO sluiten dan ook erg goed aan bij onze visie:

Effectieve Vertegenwoordiging:

DCRO spreekt namens professionele Nederlandse drone operators richting lokale en nationale politiek. Samen zorgen we ervoor dat onze belangen worden behartigd en dat we een positieve impact hebben op de industrie.

Toonaangevende Rol:

Als leden van DCRO hebben we toegang tot een schat aan kennis en expertise van alle medeleden. Dit stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in onze branche, als experts en woordvoerders voor de professionele inzet van drones.

Professionalisering:

DCRO ondersteunt onze groei en professionalisering door middel van branche reputatie, branding en het DCRO-keurmerk. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

Wij zijn trots om deel uit te maken van deze dynamische en vooruitstrevende brancheorganisatie. Onze betrokkenheid bij DCRO weerspiegelt onze inzet voor professionaliteit, kwaliteit en innovatie. Samen met onze medeleden kijken we uit naar een toekomst waarin de professionele inzet van drones een integraal onderdeel is van diverse sectoren.

Kortom, onze aansluiting bij DCRO toont onze inzet voor de groei en ontwikkeling van de drone-industrie in Nederland. Samen met onze medeleden zullen we blijven werken aan een duurzame, professionele en succesvolle toekomst voor de dronesector.

Voor meer informatie over de DCRO, bezoek de volgende link!