Thermische gebouwinspectie

Thermografische gebouwinspectie

Inmiddels heeft de herfst zijn intrede gedaan, worden de dagen korter en daalt de temperatuur.

Voor ons is dit een ideaal moment om de mogelijkheden van thermische gebouwinspecties met jullie te delen. Met behulp van een thermische en visuele camera kunnen we eenvoudig de conditie van jouw dak en gevel in kaart brengen.

Voordelen op een rijtje

🕵️ Spot verborgen problemen
💧 Detecteer waterlekkages en warmteverlies
🚫 Voorkom verergering van dak- en gevelproblemen die kunnen leiden tot lekkages, schimmel en rot.

Waarom kiezen voor een drone-inspectie?

Drones bieden een goedkope, veilige en tijdbesparende oplossing om waardevolle visuele en thermische gegevens te verzamelen. De ingewonnen data draagt bij aan het opsporen van eventuele afwijkingen zoals waterschade, warmtelekkage of andere mogelijke problemen. De drones vliegen op lage hoogte voor een hoog detailniveau en leggen daardoor zeer gedetailleerde informatie vast.

Om de kwaliteit van de inspectie te waarborgen werken wij uitsluitend met gecertificeerde piloten en gediplomeerde ITC Level 2 thermografen.

Ben je nou benieuwd of er bij jouw woning soortgelijk (grote) thermische verschillen zichtbaar zijn die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld isolatie- of vochtproblematiek? Ontdek de voordelen van gebouwthermografie met drones en maak goed onderbouwde beslissingen! 🏡