Agricultuur

In de landbouw is het belangrijk om kosten te besparen en tegelijkertijd de productie van het land te verhogen. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als je werkt met grotere oppervlakten land, verschillende ecologieën, assets en obstakels.
Met onze drone-diensten helpen we boeren precisie-landbouwtechnieken toe te passen voor een beter gewas- en veebeheer. Dankzij drones krijgen boeren snel foto’s en videobeelden van grote landgebieden, waardoor ze precies kunnen zien waar actie nodig is. Drones geven real-time feedback over bodem, planten, vocht en topografie, waardoor boeren hun opbrengst kunnen maximaliseren, verspilling kunnen voorkomen en meer rendement uit hun bedrijfsresultaten kunnen halen.
NDVI - Exclosure

precisielandbouw

Onze diensten helpen boeren bij het efficiënt beheren van hun land. Met onze drone-technologie kunnen boeren snel gewassen en landkenmerken verkennen, waardoor ze slimmere beslissingen kunnen nemen die kosten besparen en de productie verhogen. Onze precisielandbouw diensten bieden boeren onder andere de mogelijkheid om gewasopbrengst te verhogen, gewasziekten, plagen en slechte irrigatie snel op te sporen, bodem- en veldanalyses uit te voeren en efficiënter te planten.
Bos- en landbeheer

Bos- en landbeheer

Door gebruik te maken van dronefotografie, kunnen particuliere eigenaren en publieke organisaties effectieve landbeheerplannen opstellen, uitgebreide kaarten van percelen maken en risico’s zoals bosbranden en ecologische ziekten voorspellen en beperken. Bovendien kan het helpen bij het verzamelen van marketingfoto’s en -video’s, bijvoorbeeld voor als het land te koop wordt aangeboden of er overzichtsbeelden benodigd zijn.
 

Veebeheer

Drones maken beelden van bovenaf, waardoor boeren precies kunnen zien hoe hun vee zich gedraagt. Deze data geeft informatie die helpt beslissingen te nemen over hoe de boerderij wordt beheerd en welke verbeteringen er worden aangebracht. Bijvoorbeeld, de beelden kunnen worden gebruikt om problemen met de gezondheid van de kudde op te sporen en de groei van het gras te monitoren. Dit alles kan leiden tot een gezondere kudde, hogere opbrengst en kostenbesparingen voor de boer.

De Voordelen

Zes redenen waarom een thermische, visuele en multispectrale inspectie een meerwaarde zijn voor de landbouw.

Onze inspecties zijn een veilige vervanger van de reguliere inspecties.

We kunnen in detail afwijkingen in beeld brengen en kwalificeren.

De portemonee wil ook wat! Deze inspectie bespaard veel manuren dus is erg voordelig.

Alle defecten zijn geogerefereerd en zijn dus altijd terug te vinden.

De techniek is makkelijk schaalbaar naar aanleiding van uw wensen.

Door de tijd heen kunnen we exact dezelfde monitoring simpel herhalen.

Hoe gaan we te werk?

Vlucht

voorbereiden

Data

verzamelen

Data

verwerken

Analyseren &

rapporteren